Anonim

84 viewsGjinekologji
0 Comments

Pershendejte, me esht vonuar cikli qe 5 dit pra kam pasur me 5 tetor , kam vajzen  1 vjet e gjys dhe e kam ne gjidhenje qfar mund te jet

SHPËRNDAJE:
  Asked question November 10, 2022