Muaji i kancerit të gjirit kaloi (tetori), kurse kanceri i gjirit vazhdon të mbetet mes nesh

Ndaluni për një moment, ndaloni së nxituari, shikoni rreth vetes … Nëse ankoheni ndonjëherë se gjoksi juaj është i vogël, se keni disa kilogramë më tepër, apo se një bluzë që keni veshur vitin e kaluar nuk është më në modë, mendoni nëse ia vlen të shqetësoheni? Ka gra që nuk kanë as gjoks, as flokë, as veshje në modë, të cilat, si unë, gëzohen fare që janë gjallë. Të gjitha jeni të bukura, pavarësisht nëse keni buzë të zmadhuara apo bluzën më moderne. Mos lejoni askënd t’ju thotë ndryshe……

SHPËRNDAJE:
Lexo më shumë

10 gjërat për të cilat femrat e forta nuk kundërshtojnë

  Gratë e forta janë një racë më vete. Ato lulëzojnë në një dimension tjetër të qenies, dhe për shkak të kësaj, ato shpesh keqperceptohen si diçka që nuk janë. Për shkak se gratë e forta ngrihen për veten e tyre dhe qëndrojnë të forta vetëm – ato mund të jenë frikësuese. Megjithatë, ky nuk është qëllimi i një gruaje të fortë. Synimet e saj janë të mbijetojë dhe të lulëzojë gjithçka në elementin e saj. Ndonjëherë, shqetësimi është i nevojshëm, dhe një grua e fortë e kupton këtë. Por,…

SHPËRNDAJE:
Lexo më shumë

Kur një grua humb dinjitetin e saj: Një foto nga lindja që emocionoi miliona nëna

Fotoja që nëna e katër fëmijëve ka publikuar ka marrë më shumë se njëqind mijë pëlqime në një kohë të shkurtër dhe është shpërndarë mbi 50 mijë herë.   Eshe pse para 5 vitesh kjo foto gjithmonë do të shpreh atë që duhet ndjerë çdo grua përderisa të ekzistojë njerëzimi që lind nga mitra e saj në momentet më të vështira të saj. Jill Krauser, një shkrimtare dhe nënë e katër fëmijëve, së fundmi gjeti një foto të vjetër të bërë pas një prej lindjeve të saj dhe vendosi ta…

SHPËRNDAJE:
Lexo më shumë