Anonim

Pershendetje, mund te jene shume arsye pse nje bebe qan ne moshen 6 muajshe. Duhet kontrolle e afert e mbase edhe analiza lab. per te pare a po ecen mbare rritja dhe zhvillimi. Ka rendesi edhe ecuria e deritanishme e bebit tuaj. Nese kemi shtim te mire te peshes trupore, rritje dhe zhvillim te duhur besoj qe nuk ka vend shume per shqetesim. Ne kontrolle do te vleresohet per hapat e rradhes. Dr Ismail Lutolli *Per te mesuar me shume rreth gjidhenies, shkoni videot tona per gjidhenien ne linkun: https://natalmedia.com/category/shkollaegjidhenies/

SHPËRNDAJE:
Lexo më shumë

Anonim

Përshëndetje, ju lutem, shikoni në web faqen tonë të gjitha videot për gjidhënien të cilat përmbajnë informacione të plota dhe të detajuara në lidhje me këto probleme.  Klikoni linkun e bashkangjitur dhe mund të gjeni përgjigje për çdo pyetje tuajen përmes shkollës së gjidhënies të cilën Poliklinika NATAL e ofron falas.. www.natalmedia.com/shkollaegjidhenies. 

SHPËRNDAJE:
Lexo më shumë

flora

Përshëndetje, Nëse shenja është hemangiomë, ne në Polikliniken NATAL i trajtojmë me mjaft sukses dhe mund të ju ndihmojmë për zhdukjen e plotë të tyre. Duhet kontrollë dhe fillimi i terapisë sa më shpejt për të patur një prognozë të mirë dhe largim të plotë të shenjës. Dr Ismail Lutolli Specialist-Pediatër, Subspecialist, Dietolog-Nutricionist, Subspecialist Hematolog dhe Onkolog pediatrik St.Gastroenterohepatologji

SHPËRNDAJE:
Lexo më shumë

Anonim

Përshëndetje Rasti i djalit tuaj duhet të trajtohet me emergjencë. Ngelja e njërit testis lartë pra jo në qesken scrotale paraqet urgjencë dhe duhet sa më shpejt të intervenohet për zbritjen  në vendin e  duhur. Shpresoj që nuk jeni vonuar por ju sugjeroj që të mos vonoheni më për asnjë ditë. Pra menjëherë konsultohuni me mjekun Kirurg të fëmijëve dhe pas realizimit të EHO e realizoni edhe intervenimin kirurgjik. Nëse kjo nuk ndodhë pasojat janë të theksuara. Dr Ismail Lutolli Specialist-Pediatër, Subspecialist, Dietolog-Nutricionist, Subspecialist Hematolog dhe Onkolog pediatrik St.Gastroenterohepatologji

SHPËRNDAJE:
Lexo më shumë

Pyetje

Përshëndetje, së pari ju uroj për fëmijën tuaj, shëndeti e mbarësia e përcjelltë tërë jetën. Sa i përket shqetësimit tuaj: ka mundësi që ka gëlltitur nga procesi i gjidhënies një sasi të pakët të gjakut që mund të jetë nga thithkat gjatë gjidhënies. Nëse kjo nuk është, duhet parë në kontrollë të afërt te mjeku Pediater pjesën orale mos ka ndonjë dëmtim të lehtë që ka sjellë deri te prezenca e gjakut. Nëse kjo nuk përsëritet asnjëherë nuk ka vend për shqetësim. Dr Ismail Lutolli Specialist-Pediatër, Subspecialist, Dietolog-Nutricionist, Subspecialist Hematolog…

SHPËRNDAJE:
Lexo më shumë

ddtrj

Pershendetje, Poliklinika NATAL punon çdo dite nga ora 8:00 deri në ora 20:00 dhe per te bere nje kontrolle duhet lene nje termin paraprakisht. Ju lutem kontaktoni numrin +383 48 370 370 dhe do t’ju ndihmoj dikush nga administrata. Falemnderit!

SHPËRNDAJE:
Lexo më shumë